Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wanneer is een kunstgebit nodig?

Wanneer kunstgebit nodig

Wanneer kunstgebit nodig

Wanneer is een kunstgebit nodig? 

Wanneer kunstgebit nodig Vraagt u zich af wanneer u een kunstgebit nodig heeft? Tandprothetische Praktijk Bos vertelt u hier graag meer over. De beslissing nemen om over te gaan naar een kunstgebit, kan best lastig zijn. Bij Tandprothetische Praktijk Bos bent u goed terecht wanneer u hier over twijfelt of al zeker weet dat u een kunstgebit wilt laten maken. Neem gerust contact met ons op wanneer u hier vragen over heeft. Wij leveren alle zorg onder één dak. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor verschillende diensten. Wij maken immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiële protheses en we doen reparaties aan gebitsprotheses. U kunt dus ook bij de tandprotheticus terecht wanneer er een tand gebroken is, de prothese gescheurd is of zelfs gebroken. Naast dat wij uw kunstgebit zo snel mogelijk repareren, kijken wij ook naar de oorzaak van de breuk. Als we dit kunnen vastleggen, voorkomen we herhaling. 

Een mooi en passend kunstgebit van Tandprothetische Praktijk Bos 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met een vakkundig team. Zij kunnen u het beste vertellen wanneer een kunstgebit nodig is. Onze medewerkers gebruiken de nieuwste digitale technieken om voor u een mooi en passend kunstgebit te maken. De tandprotheticus is een specialist in uitneembare protheses in de mond. Onze tandprotheticus is niet alleen technisch maar ook medisch-biologisch opgeleid. Hij heeft alle kennis in huis om samen met u tot een perfect passend gebit te komen. 

Met 20 jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Heeft u een kunstgebit nodig? Dan wordt een volledige prothese voor 75% uit het basispakket vergoed. Moeten er reparaties of aanpassingen gedaan worden? Dan worden deze voor 90% uit de basisverzekering vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord