Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Versleten tanden opvullen bij TPP Bos

Versleten tanden opvullen

Versleten tanden opvullen

Versleten tanden opvullen bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Versleten tanden opvullenBent u op zoek naar iemand die uw versleten tanden kunt opvullen? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Alle zorg wordt bij ons geleverd onder één dak. Daarnaast zijn service en kwaliteit bij ons erg belangrijk. Bij Tandprothetische Praktijk Bos beschikken we over twee praktijken, in Kampen en Emmeloord. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkend specialist op het gebied van kunstgebitten. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos bieden wij u verschillende diensten aan. Denk aan immediaatprotheses, klikgebit op implantaten, volledige gebitsprotheses, partiële protheses en aanpassingen of reparaties aan uw kunstgebit. Veel mensen in Nederland hebben namelijk last van pijnklachten en ongemak rond hun kunstgebit. Dat kan veroorzaakt worden door een slecht passend of verouderd kunstgebit. Een bezoek aan de tandprotheticus is dan vaak de oplossing. Ook voor het opvullen van versleten tanden kunt u bij ons terecht. 

Altijd een passende oplossing 

Omdat wij erkend specialist zijn declareren wij rechtstreeks aan de zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland voor o.a. het opvullen van versleten tanden. Ook zonder contract heeft u recht op vergoeding. Een volledige prothese wordt voor 75% uit het basispakket vergoed. Reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Kom gerust eens bij ons langs wanneer u graag uw versleten tanden wilt laten opvullen of wanneer u hier vragen over heeft. 

Met meer dan 20 jaar ervaring kan Tandprothetische Praktijk Bos u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Ons ervaren en vakkundige team zorgt ervoor dat u een mooi en perfect passend kunstgebit ontvangt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Tandprothetische Praktijk Bos vinden wij altijd een passende oplossing voor u. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord