Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van kunstgebit naar klikgebit

Van kunstgebit naar klikgebit

Van kunstgebit naar klikgebit

Van kunstgebit naar klikgebit 

Van kunstgebit naar klikgebitHerkend u klachten als een los zittend kunstgebit, vaak pijnklachten en heeft de tandprotheticus dit al meerdere keren geprobeerd te verhelpen? Dan kan u van een kunstgebit naar een klikgebit gaan. Implantaten kunnen de oplossing zijn wanneer u pijnklachten heeft of een loszittend kunstgebit. Het voordeel van deze implantaten is dat het gebit grotendeels door de implantaten gedragen wordt en niet meer door de kaak. Tandprothetische Praktijk Bos kan u er alles over vertellen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we samen met Tandartspraktijk Emmeloord en kunnen we u hiernaar verwijzen voor implantologie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vele andere diensten. Zo maken wij ook immediaatprotheses, volledige protheses, partiële protheses en doen wij reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit. De tandprotheticus kan u helpen en beoordeeld wat voor u een passende oplossing is. Kom gerust bij ons langs. 

Een perfect passend gebit 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken wij met een vakkundig team. Zij gebruiken de nieuwste digitale technieken om voor u een perfect passend kunstgebit te maken. Onze tandprotheticus is een specialist in volledige protheses en protheses op implantaten, het klikgebit. Hij is niet alleen technisch maar ook medisch-biologisch opgeleid. Bij Tandprothetische Praktijk Bos hebben wij contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland, maar ook zonder contract heeft u recht op vergoeding. 

De volledige prothese wordt dan ook voor 75% uit het basispakket vergoed, wanneer u dus geen aanvullende tandverzekering heeft. Moeten er alleen reparaties of aanpassingen aan uw volledige prothese uitgevoerd worden? Dan wordt dit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over hoe u van kunstgebit naar klikgebit kunt gaan? Neem dan gerust contact op met Tandprothetische Praktijk Bos. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord