Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van kunstgebit naar implantaten

Van kunstgebit naar implantaten

Van kunstgebit naar implantaten

Van kunstgebit naar implantaten

Van kunstgebit naar implantatenHeeft u klachten van een loszittend kunstgebit of heeft u last van pijn? Heeft de tandprotheticus al meerdere malen geprobeerd dit te verhelpen? Dan kan het een oplossing zijn om van een kunstgebit naar implantaten te gaan. Implantaten kunnen uw probleem verhelpen wanneer u last heeft van pijnklachten of een loszittend kunstgebit. Het voordeel van zo’n klikgebit is dat het grotendeels door de implantaten gedragen wordt en niet meer door de kaak. Tandprothetische Praktijk Bos vertelt u er graag meer over. 

Zodra de implantaten geplaatst zijn komt u weer bij ons in de praktijk voor het vervaardigen van de prothese. Bij Tandprothetische Praktijk Bos bieden wij u vele andere diensten. Zo maken wij ook volledige protheses, immediaatprotheses, partiële protheses en doen wij reparaties en aanpassingen. Naast dat wij uw kunstgebit zo snel mogelijk zullen repareren, zoeken wij ook naar de oorzaak van de breuk. Hiermee willen we herhaling voorkomen. 

Service en kwaliteit vindt u bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Sinds 1998 is Tandprothetische Praktijk Bos een begrip op het gebied van gebitsprotheses en gebitsprotheses op implantaten. Uw wensen staan bij ons centraal en service en kwaliteit zijn erg belangrijk in onze praktijk. Met onze praktijken in Emmeloord en Kampen zijn wij de erkende specialist in de Noordoostpolder en de gemeente Kampen. Hierdoor declareren wij rechtstreekst aan zorgverzekeraars. Een volledige gebitsprothese wordt namelijk voor 75% vergoed uit het basispakket. Reparaties of aanpassingen worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. 

Onze tandprotheticus is een specialist in uitneembare protheses in de mond. Hij zorgt ervoor dat u een perfect passende gebitsprothese krijgt. Ons vakkundige team gebruikt de nieuwste digitale technieken om een mooie en functionele gebitsprothese voor u te maken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over hoe u van een kunstgebit naar implantaten kunt gaan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord