Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechniek Swifterbant bij TPP Bos

Tandtechniek Swifterbant

Tandtechniek Swifterbant

Tandtechniek Swifterbant is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechniek SwifterbantUw specialist in tandtechniek in de omgeving van Swifterbant is Tandprothetische Praktijk Bos. Wij zijn al meer dan 20 jaar het vertrouwde adres op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Tandprothetische Praktijk Bos heeft haar tandtechniek gevestigd in Emmeloord en Kampen, in de omgeving van Swifterbant. Heeft u een volledige gebitsprothese nodig of heeft u misschien last van pijn en ongemak van uw kunstgebit? Kom dan gerust langs bij Tandprothetische Praktijk Bos. Wij helpen u graag om uw kunstgebit perfect passend te maken. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken wij met een vakkundig team. Bij ons staan uw wensen centraal en zijn service en kwaliteit erg belangrijk. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Ons team zoekt altijd naar een passende oplossing voor iedereen. Met behulp van de nieuwste digitale technieken maken wij voor u een mooi en passend kunstgebit. 

TPP Bos zorgt voor een mooi en passend kunstgebit 

Als specialist in tandtechniek bij Swifterbant hebben wij contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. U heeft bij ons dan ook geen doorverwijzing van bijvoorbeeld een tandarts nodig. Omdat wij specialist in tandtechniek zijn, heeft u ook recht op een vergoeding zonder contract in de buurt van Swifterbant. Heeft u een volledige prothese nodig? Dan wordt dit voor 75% vergoed uit het basispakket. Aanpassingen of reparaties aan uw kunstgebit worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. 

U kunt bij Tandprothetische Praktijk Bos terecht als u een volledige prothese nodig heeft, een immediaat prothese, een klikgebit op implantaten of een partiële prothese. Ook kunnen wij reparaties een aanpassingen doen aan uw kunstgebit. Hierbij zoeken wij ook naar de oorzaak van de breuk, zo wordt herhaling voorkomen. Laat het ons weten wanneer u hulp nodig heeft. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, mag u altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord