Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechniek Hasselt bij TPP Bos

Tandtechniek Hasselt

Tandtechniek Hasselt

Tandtechniek Hasselt is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechniek HasseltVoor een specialist in tandtechniek in de omgeving van Hasselt bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij al een begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Hiervoor werken wij met een vakkundig team. Bij ons staan uw wensen centraal en staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij erkend specialist op het gebied van kunstgebitten. 

Tandprothetische Praktijk Bos heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. Omdat wij erkend specialist zijn in tandtechniek in de omgeving van Hasselt, heeft u ook recht op vergoeding zonder contract. Wanneer u een volledige gebitsprothese nodig heeft, wordt deze voor 75% vergoed uit het basispakket. Reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. 

Reparaties en aanpassingen aan uw kunstgebit 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor verschillende diensten als het gaat om tandtechniek in de omgeving van Hasselt. Zo maken wij voor u een immediaatprothese, een volledige prothese, een klikgebit op implantaten en partiële protheses. Ook kunt u bij ons terecht als er een tand is gebroken, de gebitsprothese is gescheurd of zelfs gebroken. Naast dat we uw kunstgebit zo spoedig mogelijk zullen repareren, kijken we ook of we de oorzaak van de breuk kunnen vastleggen. Zo zorgen we ervoor dat herhaling voorkomen wordt. 

Samen met u maken wij graag een esthetisch mooie en functionele prothese. Ons team zoekt altijd een passende oplossing voor tandtechniek bij Hasselt. Wij werken graag met onze handen, maar ook met de nieuwste digitale technieken. Ook als u last heeft van pijn en ongemak van uw kunstgebit, laat het ons dan weten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord