Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechniek Elburg bij TPP Bos

Tandtechniek Elburg

Tandtechniek Elburg

Tandtechniek Elburg is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechniek ElburgTandprothetische Praktijk Bos is uw specialist in tandtechniek in de omgeving van Elburg. Met twee praktijken in Emmeloord en Kampen zijn wij het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Met ons vakkundige team werken wij aan een mooi en functioneel kunstgebit dat voldoet aan uw wensen. Service en kwaliteit zijn bij ons erg belangrijk. Met onze ruime ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Wij leveren alle zorg onder één dak, dat maakt het gemakkelijk voor u. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor verschillende diensten als het gaat om tandtechniek vlakbij Elburg. Zo maken wij graag voor u een volledige prothese of een immediaat prothese. Ook zijn wij er als u een klikgebit op implantaten nodig hebt of een partiële prothese. Daarnaast voeren wij graag reparaties en aanpassingen uit aan uw kunstgebit, mocht dit nodig zijn. Dit doen wij uiteraard zo spoedig mogelijk. 

Voor iedereen een passende oplossing bij TPP Bos 

Onze tandprotheticus is gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met tandtechniek, dit doet hij in de omgeving van Elburg. Hiervoor is bij zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid. Bij Tandprothetische Praktijk Bos hebben wij contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland, maar ook zonder contract heeft u recht op een vergoeding. Als u geen aanvullende tandverzekering heeft, wordt er bij een volledige gebitsprothese 75% vergoed uit het basispakket. Voor reparaties en aanpassingen wordt 90% vergoed uit de basisverzekering. 

Bij onze praktijk heeft u voor tandtechniek in de buurt van Elburg geen verwijzing van een tandarts nodig. Als specialist kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u een perfect passend kunstgebit krijgt. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste digitale technieken. Als u onze hulp nodig heeft, laat het ons dan weten. Voor vragen of meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken voor iedereen een passende oplossing. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord