Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechniek Dronten

Kunstgebit Marknesse

Tandtechniek Dronten

Tandtechniek Dronten

Tandtechniek Dronten vindt u bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechniek DrontenBent u op zoek naar tandtechniek in de buurt van Dronten? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij al een begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Bij ons staat uw wens centraal. Met ons vakkundige team werken wij eraan om dit te realiseren. Bij TPP Bos zijn service en kwaliteit erg belangrijk. Voor ons is geen kunstgebit hetzelfde. Wij genieten ervan om mensen blij te maken met een esthetisch mooie en functionele prothese. 

Tandprothetische Praktijk Bos is gevestigd in Kampen en Emmeloord. Met meer dan 20 jaar ervaring in tandtechniek bij Dronten, kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Onze tandprotheticus is een specialist in uitneembare protheses in de mond. Ook maakt hij partiële protheses en frames. Hij heeft alle kennis in huis om samen met u te komen tot een perfect passend gebit. Daarvoor is hij zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid. 

Uw gebitsprothese weer perfect passend bij TPP Bos 

Onze tandtechniek bij Dronten kan u verschillende soorten diensten bieden. Zo maken wij immediaatprotheses, volledige protheses, klikgebitten op implantaten, partiële protheses en doen wij reparaties aan gebitsprotheses. Bij ons kunt u dus overal voor terecht. Zo lopen er veel mensen rond met een slecht passende of verouderde gebitsprothese. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Kom dan langs bij TPP Bos, dan zorgen wij ervoor dat uw gebitsprothese weer perfect passend wordt. 

Ook wanneer uw gebit beschadigd, kapot of misschien wel gebroken is kunt u bij ons terecht. Naast dat wij uw kunstgebit zo spoedig mogelijk zullen repareren kijken wij ook naar de oorzaak van de breuk. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het niet nog een keer gebeurt. Heeft u interesse in onze diensten? Loop dan gauw vrijblijvend bij ons binnen. U wordt direct geholpen, zonder wachttijden. Natuurlijk mag u ook altijd eerst contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord