Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechnicus Zwolle

Tandtechnicus Zwolle

Tandtechnicus Zwolle bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechnicus ZwolleBent u op zoek naar een tandtechnicus in de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Bij Tandprothetische Praktijk Bos leveren we alle zorg onder één dak. Al sinds 1998 zijn wij het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Wij werken met een ervaren en vakkundig team, bij ons staan uw wensen centraal. Ons team geniet er van om voor u een mooi en functionele gebitsprothese te maken. Daarnaast zijn service en kwaliteit bij ons erg belangrijk. 

Als tandtechnicus in de omgeving van Zwolle kunnen wij u verschillende diensten bieden. Denk aan immediaatprotheses, volledige protheses, klikgebit op implantaten of partiële protheses. Onze tandprotheticus is een specialist op dit gebied. U kunt ook bij ons terecht als u last heeft van pijn aan uw gebit. Veel mensen hebben namelijk een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit kan pijn en ongemak veroorzaken. 

Meer dan 20 jaar ervaring 

Als tandtechnicus vlakbij Zwolle hebben wij alle kennis in huis om samen met u een perfect passend kunstgebit te kunnen maken. Omdat wij erkend specialist zijn in deze omgeving heeft u bij ons altijd recht op een vergoeding. Zo wordt een volledige gebitsprothese voor 75% vergoed uit het basispakket en worden reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit voor 90% vergoed. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij uw als tandtechnicus bij Zwolle de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Daarnaast is het ons doel om altijd een passende oplossing voor u te vinden. 

Tandprothetische Praktijk Bos heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars en declareert rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over gebitsprotheses, de kosten van een kunstgebit, reparaties en aanpassingen, een kapot kunstgebit, pijn en nog veel meer.