Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandprotheticus Lelystad

Tandprotheticus Lelystad

Tandprotheticus Lelystad is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandprotheticus LelystadAls u op zoek bent naar een tandprotheticus in de buurt van Lelystad, dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen en hier sinds 1998 een begrip als het gaat om gebitsprotheses. Onze medewerkers worden werken graag met hun handen en genieten ervan u tevreden te zien met uw gebitsprothese. Wij doen ons best om voor onze klanten een functioneel en esthetisch mooie prothese te maken. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u ten alle tijden binnen lopen. Service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom kan dit bij ons zonder wachttijden. Zo kunnen wij u garanderen dat u snel geholpen wordt. U kunt bij ons terecht als u een immediaatprothese nodig heeft, een volledige prothese, een klikgebit op implantaten, een partiële prothese of voor reparaties aan uw kunstgebit. Dus kom gerust even langs onze praktijk, wij helpen u graag verder.

De beste kwaliteit 

Tandprothetische Praktijk Bos heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer u een volledig prothese nodig heeft, wordt deze voor 75% uit de basisverzekering vergoed. Voor reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit krijgt u een vergoeding van 90%. Wanneer u een aanvullende tandverzekering heeft, worden partiële- en frame protheses ook vergoed. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in gebitsprotheses, daarom kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. 

De tandprotheticus is gespecialiseerd in volledige protheses, maar ook in protheses op implantaten. Hij is zowel technische als medisch-biologisch opgeleid. Samen met u komen wij tot een perfect passend gebit. Hiervoor hebben wij geen verwijzing van de tandarts nodig. U kunt ook bij ons terecht als u last heeft van pijn en ongemak aan uw prothese, met nieuwe technieken en materialen zorgen wij ervoor dat uw kunstgebit beter past. Dus neem vandaag nog contact met ons op!