Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tand prothetische praktijk Elburg

Tand prothetische praktijk Elburg

Tand prothetische praktijk Elburg is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tand prothetische praktijk ElburgSinds 1998 is Tandprothetische Praktijk Bos een begrip, gevestigd in Emmeloord en Kampen. Met een vakkundig team wordt er gewerkt aan passende en mooie gebitsprotheses. De erkende specialist op het gebied van kunstgebitten in de Noordoostpolder. U kunt bij ons terecht voor verschillende gebitsprotheses, aanpassingen of reparaties aan uw prothese of wanneer u pijn ervaart. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Aan de meeste zorgverzekeraars declareren wij rechtstreeks. We leveren alle zorg onder één dak. 

Veel mensen hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Deze mensen hebben vaak last van pijn en ongemak. Een bezoek aan Tandprothetische Praktijk Bos is vaak de oplossing. Ons ervaren team staat klaar om uw gebitsprothese weer passend te maken. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Voor iedereen wordt een passende oplossing gezocht. 

Mooie en functionele protheses 

De tandprotheticus is de expert voor het aanmeten en vervaardigen van uitneembare protheses. Hij heeft zowel technische als medische kennis. De tandprotheticus onderzoekt de mond van de patiënt. Hij richt zich op de gegevens die nodig zijn voor de toepassing van een gebitsprothese. Ook doet hij het aanmeten, vervaardigen passen en aanbrengen van de prothese. De tandprotheticus kan u adviseren en informeren over gebitsprotheses of het gebruik daarvan. Geen kunstgebit wordt hetzelfde, iedere prothese is uniek.

Bij Tandprothetische Praktijk Bos genieten wij ervan wanneer u tevreden bent met een mooie en functionele prothese. Daarom werken wij ook net zo lang aan de gebitsprothese totdat u volledig tevreden bent. Het doel is om een gebit te maken dat er mooi uitziet en dat goed past. Voor advies of informatie kunt u altijd even binnenlopen. Ook kunt u altijd telefonisch contact opnemen, onze medewerkers helpen u graag verder.