Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tand prothetische praktijk Bos

Tand prothetische praktijk Bos

Tand Prothetische Praktijk Bos

Tand prothetische praktijk BosErvaart u klachten als een los zittend kunstgebit? Of heeft u wellicht schade opgelopen aan uw gebit of kunstgebit? Dan moet u deze klachten laten verhelpen bij een ervaren tandprotheticus. Daarvoor bent u bij Tand prothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Tandprothetische Praktijk Bos is dé specialist op het gebied van implantaten en gebitsprotheses. U kunt onze praktijken vinden in zowel Kampen als Emmeloord. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring met het verhelpen en voorkomen van klachten aan de gebitten bij onze klanten. Ondertussen zijn wij een erkende specialist in de Noordoostpolder gebied. Hierdoor kunnen wij ook de kosten van uw behandeling rechtstreeks declareren aan de meeste zorgverzekeraars. Alle zorg van onze tandprotheticus wordt onder één dag geleverd, wat een gemak voor u is. Op dit moment bevindt u zich op de website van het praktijk in Kampen; voor onze praktijk in Emmeloord moet u www.tppbosvandenberg.nl raadplegen.

Kom eens langs bij Tand Prothetische Praktijk Bos in Kampen

U bent altijd welkom in een van onze praktijken. De praktijk van TPP Bos in Kampen is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 tot en met 17:00. Op vrijdag zijn wij van 08:00 tot 12:00 geopend. U bent binnen de openingstijden altijd welkom voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak. Komt u voor een afspraak, dan kunt u rekenen op vrijwel geen wachttijden. Wij leveren verschillende gebitsprotheses aan de gebitten van onze klanten. Denkt u hierbij aan partiële protheses, nood protheses, volledige protheses of het aanbrengen van een ‘klikgebit’ op implantaten om een loszittend kunstgebit te voorkomen. Wanneer u uw klachten bij ons laat behandelen, zorgen wij naast het verhelpen van de klachten er ook voor dat ze in de toekomst voorkomen worden. Wilt u meer weten over TPP Bos, dan kunt u altijd onze website of onze Facebook pagina raadplegen.