Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Slinken kaak, TPP Bos

Slinken kaak

Slinken kaak

Slinken kaak, Tandprothetische Praktijk Bos heeft de oplossing

Slinken kaakBent u op zoek naar iemand die u kan helpen omdat u last heeft van het slinken van uw kaak? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Wij zijn het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Al sinds 1998 zijn wij een begrip en leveren we alle zorg onder één dak. Bij Tandprothetische Praktijk Bos staan uw wensen centraal en vinden wij ook service en kwaliteit heel belangrijk. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Kom gerust eens langs in een van onze praktijken in Emmeloord of Kampen. 

Wij maken uw kunstgebit weer perfect passend 

U kunt bij Tandprothetische Praktijk Bos terecht als u last heeft van het slinken van de kaak. Als u kaak slinkt kunt u last krijgen van uw kunstgebit. Na verloop van tijd past uw kunstgebit niet goed meer. Door het slinken van de kaak ontstaat er ruimte tussen het kunstgebit en de kaak. Tandprothetische Praktijk Bos kan dit voor u oplossen. In Nederland hebben veel mensen een slecht passend of verouderd kunstgebit, dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Onze tandprotheticus zorgt ervoor dat uw kunstgebit weer perfect passend wordt. 

Altijd een passende oplossing voor het slinken van uw kaak bij TPP Bos 

Tandprothetische Praktijk Bos biedt u verschillende diensten. Wij maken verschillende soorten gebitsprotheses voor u. Denk aan immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiële protheses en natuurlijk doen wij ook reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit. U kunt ook bij ons terecht wanneer u klachten heeft rondom het slinken van de kaak in combinatie met uw kunstgebit. Als uw kaak slinkt en uw kunstgebit zit niet meer goed, neem dan gerust contact met ons op. Met nieuwe technieken en materialen zorgen wij ervoor dat uw kunstgebit beter past. Wij vinden altijd een passende oplossing voor u. 

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs 

Aangezien wij erkend specialist zijn declareren wij rechtstreeks naar de meeste zorgverzekeraars. Wij hebben dan ook contracten met de meeste zorgverzekeraars, maar ook zonder contract heeft u recht op een vergoeding. Een volledige prothese wordt voor 75% vergoed uit het basispakket. Reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken wij met een vakkundig en ervaren team. Zij genieten ervan om mensen blij te maken met een esthetisch mooie en functionele prothese. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste digitale technieken. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. 

Kom gerust eens bij ons langs!

Heeft u vragen over onze diensten, de kosten van een kunstgebit, het slinken van de kaak of wilt u meer informatie over andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van een deskundig advies en helpen u verder. Kom snel eens langs bij Tandprothetische Praktijk Bos. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord