Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie kunstgebit

Reparatie kunstgebit

Reparatie kunstgebit door Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie kunstgebitHeeft u last van uw kunstgebit en denkt u dat er een reparatie benodigd is aan uw kunstgebit? Dan helpen wij van Tandprothetische Praktijk Bos u graag verder. Tandprothetische Praktijk Bos is namelijk al sinds 1998 het begrip op het gebied van tandprotheses en implantaten in Overijssel en omgeving. U kunt ons vinden in onze praktijken in Emmeloord en Kampen. Bij ons staan uw wensen centraal. Voor ons zijn de kwaliteit en de service van ons erg belangrijk, en vinden wij dat u altijd bij ons binnen kunt lopen. Hierbij gelden er zelfs geen wachttijden. Omdat wij in de Noordoostpolder de erkende specialist zijn op het gebied van kunstgebitten, kunnen wij de kosten van de behandeling rechtstreeks declareren aan de meeste zorgverzekeraars. Wilt u de reparatie aan het kunstgebit laten doen door Tandprothetische Praktijk Bos? Bekijk onze website voor het plannen van een afspraak. Ook kunt u hier verder lezen voor meer informatie.

Een reparatie aan het kunstgebit laat u doen door de experts van Tandprothetische Praktijk Bos

Aan de hand van ons vakkundig team zullen wij ervoor zorgen dat u ontlast wordt van al uw klachten. Als u last begint te krijgen van een loszittend kunstgebit, of u krijgt vaak pijnklachten, en heeft de tandprotheticus deze al meerdere malen proberen te verhelpen? Dan krijgt u waarschijnlijk een klikgebit op implantaten. Dit betekent dat uw gebit grotendeels door de implantaten gedragen wordt, en niet de kaak. Dit verhoogt het vermogen van het kauwen aanzienlijk. Heeft u last van een van deze klachten of een andere klacht? Dan helpen wij u daar enorm graag mee verder. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de pagina. Ook kunt u ons op onze Facebook pagina contacteren. Bekijk ten slotte deze pagina voor de vergoedingen.