Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie kunstgebit Lelystad

Reparatie kunstgebit Lelystad

Reparatie kunstgebit Lelystad door Tandprothetische Praktijk Bos 

Reparatie kunstgebit LelystadVoor een reparatie van uw kunstgebit in de buurt van Lelystad bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij het vertrouwde adres als het gaat om gebitsprotheses en implantaten. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Het belangrijkste voor ons is dat wij ervoor kunnen zorgen dat uw kunstgebit weer passend en mooi wordt. Aan service en kwaliteit wordt bij ons veel aandacht besteed. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u altijd binnenlopen, zonder wachttijden. Dit doen wij zodat u meteen duidelijk kunt vertellen wat uw wensen zijn en natuurlijk direct uw vragen kunt stellen. Dit maakt het voor ons gemakkelijk om u sneller te helpen. Wanneer er een tand aan uw kunstgebit gebroken is of de prothese misschien wel gescheurd of zelfs gebroken is, is dat heel vervelend. Onze tandprotheticus kan dit zo snel mogelijk weer repareren. 

Onze diensten 

De tandprotheticus is niet alleen technische maar ook medisch-biologisch opgeleid, hij heeft alle kennis in huis. Een slecht passend of verouderd kunstgebit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Tandprothetische Praktijk Bos zorgt ervoor dat uw gebit weer perfect passend wordt. De tandprotheticus meet het gebit aan zonder dat hij hier een verwijzing van de tandarts voor nodig heeft. Tegenwoordig bestaan er nieuwe technieken en materialen waarmee de tandprotheticus de prothese nog beter passend kan maken. 

Tandprothetische Praktijk Bos biedt u verschillende diensten. Zo maken wij immediaatprotheses, volledige protheses, klikgebit op implantaten, doen wij reparaties en maken we partiële protheses. Wij genieten ervan om onze klanten blij te maken met een esthetisch mooie en functionele prothese. Reparaties aan uw kunstgebit worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Bellen of mailen mag ook altijd wanneer u vragen heeft over de reparatie van uw kunstgebit, of meer wilt weten over onze diensten.