Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie kunstgebit Elburg

Reparatie kunstgebit Elburg

Reparatie kunstgebit Elburg bij Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie kunstgebit ElburgReparatie voor uw kunstgebit in Elburg, dat kan bij Tandprothetische Praktijk Bos. Gevestigd in Emmeloord en Kampen zijn wij de specialist in gebitsprotheses, in de Noordoostpolder. Sinds 1998 het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Bij ons kunt u terecht voor reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit. Veel mensen hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak, langskomen bij TPP is vaak de oplossing. Ons doel is het maken van een mooie, functionele en passende prothese. 

De tandproteticus is een expert in uitneembare protheses in de mond. Dit betekent dat we gespecialiseerd zijn in volledige protheses en in protheses op implantaten. Daarnaast maken we partiële protheses en frames. Ook kunt u bij ons terecht voor controle, reparaties, aanpassingen en hulp bij pijnklachten. De tandproteticus is expert in het aanmeten en vervaardigen van protheses. Ook kunt u bij de tandproteticus terecht voor informatie en advies. 

Passend kunstgebit 

Is er een tand gebroken, de prothese gescheurd of zelf gebroken? Dan kunt u terecht bij Tandprothetische Praktijk Bos. We zullen het gebit zo spoedig mogelijk repareren en we kijken ook naar de oorzaak van de beschadiging. Zo kunnen we herhaling voorkomen. TPP biedt kwaliteit tegen de juiste prijs met 20 jaar ervaring. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben de juiste kennis in huis om een passend kunstgebit te kunnen maken.

Bij Tandprothetische Praktijk Bos heeft u geen verwijzing van uw tandarts nodig. Onze implantoloog neemt uw medische gegevens en beoordeeld uw mond. Het te volgen behandelplan wordt met u besproken. Uit het basispakket wordt de volledige prothese voor 75% vergoed. Reparatie of aanpassingen worden voor 90% vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u altijd even binnenlopen. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.