Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Rebasen kunstgebit door TPP Bos

Rebasen kunstgebit

Rebasen kunstgebit

Rebasen kunstgebit door Tandprothetische Praktijk Bos 

Rebasen kunstgebitBent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het rebasen van uw kunstgebit? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Bij Tandprothetische Praktijk Bos staan uw wensen centraal. Service en kwaliteit zijn dan bij ons ook belangrijke waarden. U kunt terecht bij onze praktijken in Kampen en Emmeloord. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Daardoor declareren we rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. 

Tandprothetische Praktijk Bos heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Maar ook zonder contract heeft u recht op een vergoeding. Een volledige prothese wordt bij ons voor 75% vergoed vanuit het basispakket. Moeten er aanpassingen of reparaties uitgevoerd worden aan uw kunstgebit? Dan wordt dit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Heeft u vragen over de kosten van het rebasen van uw kunstgebit? Neem dan gerust contact met ons op. 

Alle zorg onder één dak 

Naast het rebasen van uw kunstgebit, biedt Tandprothetische Praktijk Bos u diverse andere diensten aan. Denk aan immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiële protheses en natuurlijk aanpassingen of reparaties aan uw kunstgebit. U kunt bij ons terecht als er een tand gebroken is, de gebitsprothese is gescheurd of zelfs gebroken is. Wij repareren uw kunstgebit zo spoedig mogelijk en gaan op zoek naar de oorzaak van de breuk om herhaling te voorkomen. Ons vakkundige en ervaren team maakt voor u graag weer een perfect passend kunstgebit. 

Onze tandprotheticus is specialist in uitneembare protheses in de mond. Hij is hiervoor zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid en heeft alle kennis in huis om voor u een mooi en perfect passend kunstgebit te maken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het rebasen van uw kunstgebit of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord