Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Rebasen klikgebit door TPP Bos

Rebasen klikgebit

Rebasen klikgebit

Rebasen klikgebit door Tandprothetische Praktijk Bos 

Rebasen klikgebitBent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het rebasen van uw klikgebit? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij een begrip op het gebied van gebitsprothesen en kunstgebitten. U kunt bij ons terecht in onze praktijken in Kampen en Emmeloord. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkend specialist. Daardoor declareren we rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. Bij ons staan uw wensen centraal en zijn service en kwaliteit belangrijke waarden. 

Tandprothetische Praktijk Bos biedt u verschillende diensten, onder andere uiteraard het rebasen van een klikgebit. Denk ook aan volledige protheses, immediaatprotheses, klikgebit op implantaten, partiële protheses en natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor reparaties en aanpassingen aan uw gebitsprothese. Het kan natuurlijk voorkomen dat er een tand gebroken is, de gebitsprothese gescheurd is of misschien zelfs gebroken. Wij repareren deze zo snel mogelijk voor u. 

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs 

Met of zonder contract heeft u bij Tandprothetische Praktijk Bos recht op een vergoeding. Volledige protheses of reparaties en aanpassingen aan uw kunstgebit worden gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering. Bij volledige protheses gaat het om 75%, bij reparaties of aanpassingen om 90%. Veel mensen hebben een verouderd of slecht passend kunstgebit, dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Een bezoek aan de tandprotheticus is dan vaak de oplossing. Ook voor het rebasen van uw klikgebit kunt u natuurlijk altijd bij ons langs komen. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met een vakkundig en ervaren team. Wij genieten ervan om u blij te maken met een esthetische mooie en functionele prothese. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste digitale technieken. Wij zorgen voor een passende oplossing voor u. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het rebasen van een klikgebit? Neem dan gerust contact met ons op! 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord