Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Rebase prothese bij TPP Bos

Rebase prothese

Rebase prothese

Rebase prothese bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Rebase protheseBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij de rebase van uw prothese? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Wij zijn het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en gebitsprotheses op implantaten. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. Bij Tandprothetische Praktijk Bos staan uw wensen centraal. Service en kwaliteit zijn hierbij voor ons erg belangrijk. Iedere dag weer zorgen wij dat we u dit kunnen bieden. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor verschillende diensten. Uiteraard bent u bij ons ook op de juiste plek voor de rebase van uw prothese. Denk ook aan immediaatprotheses, volledige protheses, klikgebit op implantaten en partiële protheses. Verder doen wij ook graag aanpassingen of reparaties aan uw kunstgebit. Veel mensen hebben namelijk een verouderd of slecht passend kunstgebit. Een bezoek aan de tandprotheticus is vaak de oplossing. 

Een esthetisch mooie en functionele prothese 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met een vakkundig team met veel ervaring. Wij genieten ervan om u blij te maken met een esthetisch mooie en functionele prothese. Hiervoor gebruiken we de nieuwste digitale technieken om voor u een mooi kunstgebit te maken. Als erkend specialist beschikken wij over twee praktijken in Kampen en Emmeloord. Wij declareren rechtstreeks aan de zorgverzekeraar. Een volledige prothese wordt namelijk voor 75% vergoed en reparaties of aanpassingen voor 90% uit het basispakket. 

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten of de rebase van uw prothese, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Ook als u meer wilt weten over de kosten van een kunstgebit of de reparatie, mag u altijd even bellen of mailen. Wij helpen u ook graag met de rebase van uw prothese. Bij Tandprothetische Praktijk Bos zoeken we altijd naar een passende oplossing voor u!

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord