Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Partiële prothese

Partiële prothese

Partiële prothese van Tandprothetische Praktijk Bos

Partiële protheseHeeft u ervarende klachten aan uw huidige gebit of kunstgebit, en zoekt u naar een Tandprotheticus die deze klachten verhelpt? Dan bent u op de juiste website belandt. Wij zijn Tandprothetische Praktijk Bos, een erkende specialist in het Noordoostpolder gebied. U vindt onze praktijken in zowel Kampen als Emmeloord. Voor de volgende protheses bent u bij ons aan het juiste adres:

Herkent u een of meerdere van deze klachten aan uw kunstgebit of gewone gebit? Laat dit ons dan weten. Onze ervaren team helpt u graag verder met het verhelpen van uw klachten.

Laat de partiële prothese verzorgen door de specialisten van TPP Bos

U kunt binnen de openingstijden altijd terecht in een van onze praktijken. Wij verzorgen alle diensten onder één dak, wat u onduidelijkheid scheelt. Wij helpen u graag verder in onze praktijk, waar u op geen enkele wachttijd hoeft te rekenen. Ons team luistert aandachtig naar uw klachten, en zal deze verhelpen. Daarnaast gaan wij ook altijd op zoek naar de oorzaken van uw klachten. Zo worden de klachten in de toekomst voorkomen. Bent u benieuwd naar de kosten en de vergoedingen die u krijgt wanneer u een behandeling aan uw gebit krijgt door TPP Bos? Raadpleeg dan deze pagina voor een prijslijst en meer informatie. Omdat wij een erkend specialist zijn, kunnen wij de kosten rechtstreeks naar de meeste zorgverzekeraars declareren. Dat scheelt u wat onnodig moeite. Wilt u meer weten over onze tandprothetische praktijk, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Ook vindt u meer op onze Facebook pagina.