Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Partiële prothese IJsselmuiden

Partiële prothese IJsselmuiden

Partiële prothese IJsselmuiden door Tandprothetische Praktijk Bos

Partiële prothese IJsselmuidenErvaart u klachten aan uw gebit of kunstgebit? Laat dan de specialisten van Tandprothetische Praktijk Bos u verder helpen! Wij zijn een ervaren tandprotheticus met een team van experts, die elke dag hun uiterste best doen om de klachten van de klanten te verhelpen. Dit doen wij in zowel onze praktijk in Kampen als Emmeloord. U bent ten aller tijden welkom binnen de openingstijden in onze praktijk in Kampen. Onze praktijk is namelijk geopend op maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 17:00, en op vrijdag van 08:00 tot 12:00. Kom eens binnen voor vrijblijvende informatie of het plannen van een afspraak! Komt u voor een afspraak, dan kunt u rekening houden met vrijwel geen wachttijden. En daarbij wordt al onze zorg onder één dak verzorgd, wat een gemak voor u is. Wilt u meer weten over een partiële prothese aan uw gebit in Ijsselmuiden? Lees dan verder!

Laat een partiële prothese in IJsselmuiden verzorgen door Tandprothetische Praktijk Bos

Een gedeeltelijke prothese is immers ook een onderdeel van de specialisme van een tandprotheticus. Wij verzorgen onder andere gedeeltelijke protheses als het aanbrengen van een kunststof plaatprothese. Dit is mogelijk met of zonder verankering (ofwel haakjes). Ook verzorgen wij een frame prothese bij onze klanten, wat op metaalbasis is. Wij overleggen samen met u, en wellicht uw tandarts, welke van de twee het beste uitkomt in de gegeven situatie. Naast de partiële prothese verzorgen wij ook nood protheses, volledige protheses en nog veel meer om klachten aan uw (kunst)gebit te verhelpen. Hierbij zoeken wij naar de oplossing, maar ook altijd naar de oorzaak, om het in de toekomst te voorkomen. Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor de behandeling? Kijk dan eens op deze pagina. Wilt u ons contacteren, doe dit dan via de contact pagina of de Facebook pagina.