Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Nieuw kunstgebit doet pijn? TPP Bos

Nieuw kunstgebit doet pijn

Nieuw kunstgebit doet pijn

Nieuw kunstgebit doet pijn? Kom langs bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Nieuw kunstgebit doet pijnAls een nieuw kunstgebit pijn doet kan dit heel vervelend zijn. Soms kan dit veroorzaakt worden door een niet goed passend kunstgebit. Tandprothetische Praktijk Bos helpt u graag om uw gebitsprothese perfect passend te maken. Sinds 1998 zijn wij een begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Wij zijn het vertrouwde adres in de omgeving van Emmeloord en Kampen. Kom gerust bij ons langs als een nieuw kunstgebit pijn doet. Wij vinden voor iedereen een passende oplossing. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor verschillende diensten. Denk aan immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiële protheses en natuurlijk doen wij ook reparaties en aanpassingen aan uw gebitsprothese. Veel Nederlands hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit, dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Als een nieuw kunstgebit pijn doet is een bezoek aan de tandprotheticus vaak de oplossing. Onze tandprotheticus zorgt ervoor dat uw kunstgebit beter past. 

Service en kwaliteit 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos staan uw wensen centraal. Daarnaast vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Daardoor declareren we rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. Ook zonder contract heeft u bij ons recht op vergoeding gezien wij erkend specialist zijn. Zo wordt een volledige prothese voor 75% vergoed uit het basispakket en worden reparaties of aanpassingen voor 90% vergoed uit de basisverzekering. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met een vakkundig en ervaren team. Samen met u zorgen wij er graag voor dat uw kunstgebit perfect passend wordt en esthetisch mooi. Heeft u vragen over een nieuw kunstgebit dat pijn doet of wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord