Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie kunstgebit Zwolle

Reparatie kunstgebit Zwolle van Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie kunstgebit ZwolleBent u op zoek naar een ervaren tandprotheticus om een reparatie aan uw kunstgebit te laten realiseren in Zwolle? Dan bent u bij het deskundig team van Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Tandprothetische Praktijk Bos is in 1998 opgericht en is dus al meer dan twintig jaar hét adres voor al uw klachten aan het gebit of kunstgebit. Bij Tandprothetische Praktijk Bos zijn kwaliteit en zorg de prioriteit. Uw wens staat immers bij ons centraal. U bent altijd welkom binnen een van onze praktijken voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van vrijblijvende informatie. Voor de praktijk in Emmeloord kunt u onze andere website raadplegen. Alle zorg van TPP Bos wordt onder één dak geleverd, wat een extra gemak is voor u. Wij verzorgen allerlei soorten reparaties en protheses aan een gebit of kunstgebit. Meer hierover kunt u op deze pagina verder lezen.

Laat een reparatie aan uw kunstgebit in de omgeving van Zwolle zetten door Tandprothetische Praktijk Bos

Ons deskundig team helpt u enorm graag verder met het verhelpen van de klachten aan uw gebit of kunstgebit. Wij zetten onder andere gebitsprotheses en immediaat protheses. Denkt u hierbij aan volledige protheses, partiële protheses, of een zogenoemde klikgebit op implantaten. Het laatstgenoemde is een oplossing om klachten als een los zittend kunstgebit te verhelpen. Het team van TPP Bos zal er ook altijd voor zorgen dat naast het verhelpen van de klachten, ze ook in de toekomst voorkomen zullen worden. Dan hoeft u niet meer binnen een korte tijd langs te komen voor een nieuwe reparatie. De kosten van de behandeling zullen rechtstreeks gedeclareerd worden naar uw zorgverzekeraar. Dit is mogelijk omdat wij een ervaren specialist zijn in de Noordoostpolder. Meer over de kosten en de vergoeding van een behandeling vindt u hier.

Wilt u meer weten over onze praktijk of wilt u een afspraak maken? Doe dit dan via onze contact pagina.