Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Klikgebit Zwolle

Klikgebit Zwolle laten maken door Tandprothetische Praktijk Bos 

Klikgebit ZwolleLaat uw klikgebit maken door Tandprothetische Praktijk Bos in Emmeloord of Kampen. Sinds 1998 zijn wij het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Bij ons staan uw wensen centraal. Tanprothetische Praktijk Bos is de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten in de Noordoostpolder. Wij werken met een vakkundig team. Onze tandprotheticus is zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid. Ons team geniet ervan om u tevreden te zien met uw gebitsprothese.

Tandprothetische Praktijk Bos biedt u verschillende diensten aan. Zo maken wij immediaatprothesen, volledige protheses, klikgebitten op implantaten, partiële protheses en doen wij reparaties van gebitsprothesen. Implantaten kunnen een oplossing zijn als u veel last heeft van pijnklachten of een loszittend gebit. Het gebit wordt hierbij grotendeels op de implantaten gedragen en dus niet meer door de kaak. Nadat u bent geholpen door de implantoloog met de implantaten, komt u terug bij ons. Wij maken voor u het klikgebit. 

Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs 

Een tandprotheticus is gespecialiseerd in volledige protheses en protheses op implantaten, het klikgebit.  Onze tandprotheticus heeft alle kennis in huis om samen met u te komen tot een perfect passend gebit. Hij zal de gebitsprothese aanmeten en vervaardigden, hiervoor hebben wij geen verwijzing van de tandarts nodig. Ook wanneer u last heeft van pijn of ongemak kunt u bij ons terecht. Veel mensen hebben last van een slecht passend of verouderd kunstgebit. Wij zorgen dat uw gebitsprothese weer goed passend wordt. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u ten alle tijden binnenlopen, zonder wachttijden! Dus kom gerust langs voor een controle aan uw huidige gebitsprothese, reparaties aan uw gebitsprothese, aanpassingen aan uw gebitsprothese of hulp bij pijnklachten. Met 20 jaar ervaring in gebitsprotheses, kunnen wij u de beste kwaliteit bieden tegen de juiste prijs. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.