Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechnicus Swifterbant bij TPP Bos

Tandtechnicus Swifterbant

Tandtechnicus Swifterbant bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechnicus SwifterbantBent u op zoek naar een tandtechnicus in de omgeving van Swifterbant? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van gebitsprotheses. Wij zijn het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en gebitsprotheses op implantaten. Alle zorg wordt geleverd onder één dak, service en kwaliteit zijn bij ons erg belangrijk.

Tandprothetische Praktijk Bos heeft als tandtechnicus bij Swifterbant contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. Ook zonder contract heeft u recht op vergoed omdat wij erkend specialist zijn. Een volledige prothese wordt namelijk voor 75% vergoed uit het basispakket. Moeten er reparaties of aanpassingen aan uw volledige prothese gedaan worden? Dan wordt dit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Kom gerust langs bij ons tandtechnicus vlakbij Swifterbant. 

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs 

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij als tandtechnicus in de omgeving van Swifterbant u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. U kunt bij ons terecht voor controle van uw huidige gebitsprothese, reparaties of aanpassingen, maar ook voor hulp bij pijnklachten. Wij kunnen u daarnaast verschillende tandprotheses bieden. Denk aan immediaatprotheses, klikgebit, nieuwe tandprotheses en partiële protheses. Onze tandprotheticus is een specialist in uitneembare protheses in de mond. Hij is hiervoor niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met een vakkundig en ervaren team. We gebruiken de nieuwste digitale technieken om een mooi kunstgebit voor u te maken. Als u vragen heeft over gebitsprotheses, de kosten van een kunstgebit, een kapot gebit of gebitspijn, neem dan gerust contact met ons op. Ook als u meer informatie wilt over onze diensten mag u altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

    KampenEmmeloord