Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechniek Meppel dat is TPP Bos

Tandtechniek Meppel

Tandtechniek Meppel dat is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechniek MeppelVoor tandtechniek in Meppel bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. Wij zijn sinds 1998 een begrip op het gebied van gebitsprotheses en gebitsprotheses op implantaten. Wij werken samen met een vakkundig team waar uw wensen centraal staan. Daarnaast zijn service en kwaliteit erg belangrijk in ons bedrijf. Onze medewerkers zetten zich hier dan ook altijd voor in. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw gebitsprothese. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor verschillende diensten en tandtechniek vlakbij Meppel. Zo kunnen wij voor u een immediaatprothese maken, een volledige prothese, een klikgebit op implantaten en een partiële prothese. Ook verzorgen wij reparaties voor uw gebitsprothese. Het is natuurlijk vervelend wanneer er een tand is gebroken, de gebitsprothese is gescheurd of misschien zelfs gebroken. Wij zullen uw gebitsprothese zo snel mogelijk repareren en we kijken ook naar de oorzaak van de breuk. 

Een esthetische mooie en functionele prothese van TPP Bos 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos beschikken wij over een vakkundig team met veel ervaring. Wij genieten er van om mensen blij te maken met een esthetische mooie en functionele prothese. Daarnaast werken wij graag met onze handen, maar ook met de nieuwste digitale technieken. Zo zorgen wij voor een mooi kunstgebit. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist als het gaat om tandtechniek bij Meppel. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland, maar ook zonder contract heeft u recht op vergoeding. 

Volledige protheses worden voor 75% uit het basispakket vergoed. Wanneer we als tandtechniek bij Meppel reparaties of aanpassingen aan uw gebitsprothese doen, wordt dit voor 90% uit de basisverzekering vergoed. Laat het ons gerust weten wanneer u problemen ervaart met uw kunstgebit, of een nieuw kunstgebit nodig hebt. U kunt altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen, wij helpen u zo snel mogelijk. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

    KampenEmmeloord