Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunstgebit Dronten

TPP Bos is een van de beste tandprothetische praktijken die kunstgebitten kan leveren voor mensen woon achtend in Dronten, Flevoland. Wij bieden topkwaliteit kunstgebitten voor patiënten van alle leeftijden. Onze tandprotheticus, Joost Bos, is gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten en heeft meer dan 15 jaar ervaring.

TPP Bos heeft een uitgebreid aanbod aan kunstgebitten, waaronder partiële en volledige protheses, overdentures, kronen, bruggen, implantaten, voorgefabriceerde kunstgebitten en meer. Onze tandprotheticus werkt met hoogwaardig materiaal en nauwkeurige technieken, zodat uw kunstgebit comfortabel, duurzaam en esthetisch is.

Onze professionele tandprotheticus begeleidt uw behandeling van begin tot eind. Na een grondig onderzoek, gebruiken we geavanceerde technologie om uw nieuwe kunstgebit te vervaardigen, waarbij de natuurlijke kleur, grootte en vorm van uw gebit worden nagebootst. U kunt rekenen op onze betrokken en gepassioneerde service.

Om uw kunstgebit optimaal te laten functioneren, moet uw gebit regelmatig worden onderhouden. Onze medewerkers adviseren u over de beste manier om uw kunstgebit te onderhouden en controleren regelmatig of alles goed werkt.

TPP Bos is uw betrouwbare partner voor kunstgebitten. Onze tandprotheticus en het team staan klaar om uw tandprothetische behoeften te vervullen. Onze kosteneffectieve diensten en uitstekende kwaliteit staan garant voor een betrouwbare service. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen!