Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunstgebit specialist is TPP Bos

Kunstgebit specialist

Kunstgebit specialist

Kunstgebit specialist dat is Tandprothetische Praktijk Bos 

Kunstgebit specialistBent u op zoek naar een kunstgebit specialist? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Wij zijn het vertrouwde adres voor alles op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Sinds 1998 zijn wij al een begrip in de Noordoostpolder en de gemeente Kampen. Kom gerust eens langs bij één van onze praktijken in Emmeloord of Kampen. Bij ons staan uw wensen centraal, daarnaast vinden wij service en kwaliteit heel belangrijk. U kunt bij ons terecht voor eens kunstgebit specialist. 

In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij erkend specialist voor onder andere een kunstgebit. Daardoor declareren we rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. We hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. Omdat wij kunstgebit specialist zijn heeft u ook zonder contract recht op een vergoeding. Een volledige gebitsprothese wordt namelijk voor 75% vergoed uit het basispakket. Aanpassingen of reparaties worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. 

Een perfect passende gebitsprothese 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos bieden wij u verschillende diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor een immediaatprothese, een volledige prothese, een klikgebit op implantaten, een partiële prothese of voor reparaties aan uw gebitsprothese. Het kan voorkomen dat er een tand aan uw gebitsprothese gebroken is of dat de gebitsprothese gescheurd of zelfs gebroken is. Bij Tandprothetische Praktijk Bos repareren wij dit zo spoedig mogelijk weer. Daarnaast kijken we ook naar de oorzaak van breuk, om herhaling te voorkomen. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken wij met een vakkundig team met veel ervaring. Samen met u maken wij graag een esthetische mooie en functionele gebitsprothese. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste digitale technieken. Bij ons is er voor iedereen een passende oplossing. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens bij ons langs. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord