Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunstgebit reparatie door TPP Bos

Kunstgebit reparatie

Kunstgebit reparatie

Kunstgebit reparatie door Tandprothetische Praktijk Bos

Kunstgebit reparatieBent u op zoek naar iemand die een kunstgebit reparatie kan uitvoeren? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Tandprothetische Praktijk Bos is het vertrouwde adres op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Wij leveren alle zorg onder één dak. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Wij werken er dan ook iedere dag aan om dit te kunnen realiseren. Daarnaast staan uw wensen altijd centraal bij Tandprothetische Praktijk Bos. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Kom gerust langs voor een kunstgebit reparatie of neem snel contact met ons op. Ook bij een spoedreparatie van uw kunstgebit staan wij voor u klaar.

Uw kunstgebit laten repareren door TPP Bos

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken wij met een vakkundig team. Graag maken wij u blij met een perfect passsend kunstgebit. Naast dat u door ons uw kunstgebit kunt laten repareren, kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere diensten. Zo maken wij immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiele protheses en doen wij natuurlijk reparaties en aanpassingen aan uw kunstgebit. Als u vragen heeft of meer informate wilt over onze diensten, mag u altijd contact met ons opnemen. Onze tandprotheticus is een specialist in uitneembare protheses in de mond. Hij is niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Hij heeft alle kennis in huis om samen met u te komen tot een perfect passend kunstgebit.

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs voor kunstgebit reparatie

Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij bij Tandprothetische Praktijk Bos de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. Ook zonder contract heeft u recht op vergoeding, aangezien wij erkend specialist zijn. Een volledige prothese wordt voor 75% vergoed uit het basispakket. Zijn er reparaties of aanpassingen nodig aan uw gebitsprothese? Dan worden deze voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over kosten van een kunstgebit reparatie. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Daardoor declareren wij aan de meeste zorgverzekeraars.

Spoedreparatie kunstgebit bij Tandprothetische Praktijk Bos

Ons vakkundige team is ervaren en geniet ervan om mensen blij te maken met een esthetisch mooie en functionele prothese. U kunt uw kunstgebit zo snel mogelijk door ons laten reparen. U kunt bij ons terecht als er een tand gebroken is, de gebitsprothese gescheurd is of zelfs gebroken. Uw kunstgebit reparatie verzorgen wij zo spoed mogelijk. Daarnaast kijken we of we de oorzaak van de breuk kunnen vastleggen om herhaling te voorkomen. Spoedreparatie van uw kunstgebit doen wij natuurlijk ook. Laat het ons weten wanneer uw kuntgebit een spoedreparatie nodig heeft. Slecht passende of verouderde gebitsprotheses kunnen vaak ook pijnklachten veroorzaken. Laat uw kunstgebit dus gerust controleren door Tandprothetische Praktijk Bos.

Neem gerust contact met ons op!

Kom gerust langs bij één van onze praktijken in Emmeloord of Kampen. U kunt bij ons terecht voor controle van uw gebitsprothese, reparaties, aanpassingen of hulp bij pijnklachten. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord