Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunstgebit of prothese?

Kunstgebit of prothese

Kunstgebit of prothese

Kunstgebit of prothese?

Kunstgebit of protheseWilt u graag een kunstgebit of prothese, maar heeft u hier nog vragen over? Tandprothetishe Praktijk Bos vertelt u er alles over. Wij bieden u verschillende diensten. Zo maken wij immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiële protheses en doen wij reparaties aan uw kunstgebit. Service en kwaliteit zijn belangrijke waarden in onze praktijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat wij dit ook kunnen realiseren. Inmiddels hebben wij twee praktijken, deze zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen.

Sinds 1998 is Tandprothetische Praktijk Bos al een begrip op het gebied van gebitsprotheses. Wij zijn de erkende specialist in de Noordoostpolder en de gemeente Kampen. Hierdoor declareren wij rechtstreeks naar de meeste zorgverzekeraars. Volledige protheses worden namelijk voor 75% vergoed uit het basispakket wanneer u geen aanvullende tandverzekering heeft. Wanneer er reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit gedaan moeten worden, worden deze voor 90% vergoed uit de basisverzekering. 

Voor iedereen een passende oplossing!

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken wij met een vakkundig en ervaren team. Zij maken graag voor u een esthetisch mooi en functioneel kunstgebit of prothese. Veel mensen in Nederland hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Wanneer u hier ook last van heeft, is een bezoek aan de tandprotheticus vaak de oplossing. Met de nieuwste technieken en materialen kan de tandprotheticus ervoor zorgen dat uw kunstgebit weer helemaal perfect past. 

Met 20 jaar ervaring kunnen wij bij Tandprothetische Praktijk Bos u de beste kwaliteit voor de juiste prijs bieden. Bij ons kunt u terecht voor een controle van uw huidige gebitsprothese, voor reparaties of aanpassingen aan uw gebitsprotheses of hulp bij pijnklachten. Wij vinden altijd een passende oplossing voor u. Heeft u vragen over een kunstgebit of prothese of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u verder!

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord