Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wat zijn de mogelijkheden met een kunstgebit?

Kunstgebit mogelijkheden

Kunstgebit mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden als het gaat om een kunstgebit? 

Kunstgebit mogelijkhedenWilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om een kunstgebit of een gebitsprothese? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten. Zo maken wij immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiële protheses en doen wij aanpassingen aan uw kunstgebit. Als u vragen heeft over een kunstgebit of een ander soort gebitsprothese, dan kunt u ook bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs. 

Tandprothetische Praktijk Bos is als sinds 1998 een begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Wij werken met een vakkundig team dat er voor zorgt dat u een perfect passend kunstgebit krijgt. Zij gebruiken hiervoor de nieuwste digitale technieken. Bij Tandprothetische Praktijk Bos staan uw wensen centraal. Service en kwaliteit zijn dan ook erg belangrijk voor ons. Wij zorgen ervoor dat wij u dit ten alle tijden kunnen bieden. 

Een mooi en functioneel kunstgebit bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandprothetische Praktijk Bos is gevestigd in Kampen en Emmeloord. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Hierdoor declareren we rechtstreeks aan de zorgverzekeraars. Heeft u een volledige prothese nodig? Dan wordt deze voor 75% vergoed vanuit het basispakket. Wanneer er reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit gedaan moeten worden, wordt dit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars va Nederland contracten, maar ook zonder contract heeft u recht op een vergoeding. 

De tandprotheticus van Tandprothetische Praktijk Bos heeft alle kennis in huis om samen met u te komen tot een mooi en passend kunstgebit. Naast dat het functioneel moet zijn, is het natuurlijk ook belangrijk dat het kunstgebit esthetisch mooi is. Heeft u vragen over de mogelijkheden van een kunstgebit, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord