Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunstgebit Ens

Kunstgebit Ens

Kunstgebit Ens laten plaatsen door Tandprothetische Praktijk Bos

Kunstgebit EnsHeeft u een kunstgebit nodig en woont u in omgeving Ens? Bij Tandprothetische Praktijk Bos helpt ons deskundige team u graag verder. Voor uitneembare protheses in de mond, zoals bijvoorbeeld een kunstgebit, is onze gespecialiseerde tandprotheticus de juiste persoon voor u. Doordat hij zowel technisch als medisch-biologisch is opgeleid, heeft hij alle kennis om voor elke situatie een gepaste oplossing te bedenken. Zo komen wij samen met u tot een perfect passend gebit.

Als u voor ons kiest wordt de gebitsprothese door onze tandprotheticus aangemeten en vervaardigd. Dit is allemaal mogelijk zonder een verwijzing van uw tandarts. Ook voor alle andere zorg rondom uw kunstgebit, zoals controles en eventuele reparaties en aanpassingen, kunt u bij ons team terecht. Zo leveren wij u alle zorg onder een dak, om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Kunstgebit aanmeten bij Tandprothetische Praktijk Bos in omgeving Ens

Voor alle zorg rondom het plaatsen van een prothese in de mond bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. U bent altijd welkom om langs te komen in onze praktijk in Kampen of onze praktijk in Emmeloord. Naast volledige protheses zijn wij ook gespecialiseerd in partiƫle protheses (plaatjes), frames en zelfs protheses op implantaten (klikgebit). Ook kunt u bij ons terecht voor een immediaat prothese, ook wel een noodprothese genoemd. Deze wordt gebruikt als u door bijvoorbeeld trauma of tandbederf al uw tanden verliest. In elk geval zal onze tandprotheticus in een uitgebreid gesprek met u alle mogelijkheden voor uw situatie uitleggen. Hierna zullen we samen komen tot de juiste oplossing voor u.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden rondom het plaatsen of de zorg van een kunstgebit of mondprothese? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina of onze Facebook pagina.