Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kosten van een kunstgebit

Kosten van een kunstgebit

Kosten van een kunstgebit van TPP Bos van den Berg

Kosten van een kunstgebitHeeft u klachten aan uw gebit en is het tijd dat u een kunstgebit laat maken? Dan kunnen wij van Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg u daar goed bij helpen. TPP Bos van den Berg is namelijk een ervaren specialist die u vindt in Kampen en Emmeloord.  Al meer dan twintig jaar zorgen wij voor het verzorgen en verbeteren van het gebit van onze klanten. Wij werken met een vakkundig team, waarbij u wens centraal staat. U bent ten alle tijden welkom in een van onze praktijken in Kampen of Emmeloord. U hoeft hier niet eens te rekenen op wacht tijden. En omdat wij een erkende specialist zijn in het Noordoostpolder gebied, declareren wij de kosten vrijwel altijd door naar uw zorgverzekeraar. Heeft u een nieuw kunstgebit nodig en bent u benieuwd naar de kosten van een kunstgebit? Lees dan verder!

De kosten van een kunstgebit en de vergoeding ervan vindt u op de website van TPP Bos van den Berg

Wij kunnen zowel een kunstgebit maken als repareren voor onze klanten. En ook voeren wij protheses uit aan het (kunst)gebit. Dit zijn onder andere volledige protheses, partiële protheses, noodprotheses en nog meer. Ook brengen wij een klikgebit op implantaten aan als u behoudende klachten heeft aan uw (kunst)gebit. Al onze diensten worden onder één dak verzorgd. Dat scheelt u veel verwarring. Bent u benieuwd naar de kosten die de prothese of het nieuwe kunstgebit met zich mee brengt? Dan kunt u deze pagina raadplegen. Hier vindt u een uitgebreide tabel met de prijzen die u bij ons kunt verwachten. Als u niet precies weet in hoeverre uw zorgverzekering de kosten dekt, dan kunt u hen contacteren.

Voor resterende vragen over de kosten of iets dergelijks contacteert u ons via de contact pagina of via onze Facebook pagina.