Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Klikgebit

Klikgebit van Tandprothetische Praktijk Bos

Heeft u de laatste tijd klachten van uw kunstgebit? Dan kan het zijn dat u een klikgebit op implantaten nodig heeft. Tandprothetische Praktijk Bos helpt u graag verder met het verhelpen van de klachten die u ervaart met uw kunstgebit. Wij zijn namelijk al sinds 1998 een begrip op het gebied van tandprotheses, waardoor wij nu hét vertrouwde adres zijn voor de behandelingen hiervan. U bent altijd welkom in onze praktijk in Kampen, waar u ten alle tijden vrijblijvend langs mag komen.

KlikgebitEen klikgebit laat u zetten door de experts van Tandprothetische Praktijk Bos

Het is van enorm belang voor uw gebit dat u tijdig de klachten herkent en er wat aan laat doen. De volgende klachten doen zich op wanneer u een klikgebit op implantaten nodig heeft:

In dit geval kunnen implantaten de oplossing zijn voor de pijnklachten of / en een loszittend kunstgebit. Hiervan is het voordeel namelijk dat het gebit nu grotendeels door de implantaten gedragen zult worden, en niet door de kaak. Dit zal uw kauwvermogen aanzienlijk verhogen. Samen met Tandartspraktijk Emmeloord werken wij samen aan de procedure voor implantaten.

Meer informatie en contact met Tandprothetische Praktijk Bos

Vrijwel alle informatie over een klikgebit en een prothese voor implantaten vindt u op onze website. Ook kunt u altijd bij onze praktijk in Kampen langskomen voor meer informatie. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u gemakkelijk doen aan de hand van de gegevens onderaan de website, of op de contact pagina. Op de contact pagina kunt u ook gemakkelijk het formulier invullen om een afspraak te plannen. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook!