Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kapot gebit

Kapot gebit

Kapot gebit reparatie van Tandprothetische Praktijk Bos

Heeft u last van pijnklachten aan uw (kunst)gebit en denkt u wellicht dat het los zit? Dan helpen wij van Tandprothetische Praktijk Bos u daar graag mee verder. Wij zijn namelijk het vertrouwde adres voor alle gebitsprotheses- en implantaten in Emmeloord en Kampen. Bij ons kunt u terecht met klachten aan uw gebit en uw kunstgebit. Denkt u wellicht dat uw gebit kapot is, dan zullen wij ervoor zorgen dat het gerepareerd wordt. Voor het repareren van een tand, of het herstellen van een gescheurde of gebroken gebitsprothese zal ons deskundig team u te hulp staan. U bent altijd welkom bij een van onze praktijken in Kampen of Emmeloord. Wij leveren al onze zorg onder één dak. Wanneer u binnenloopt hoeft u te rekenen op geen wachttijd. Wilt u meer weten over gebitsprotheses van Tandprothetische Praktijk Bos, lees dan hieronder verder.

kapot gebitDe reparatie voor een kapot gebit laat u uitvoeren door erkend specialist Tandprothetische Praktijk Bos

Omdat wij een erkend specialist zijn, kunnen wij de kosten voor onze klanten in de Noordoostpolder gemakkelijk declareren naar de meeste verzekeraars. Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor al uw klachten aan uw (kunst)gebit. Denkt u hierbij aan:

Wij zullen er altijd voor zorgen dat er een passende oplossing voor uw klachten wordt gevonden. Bent u benieuwd naar de kosten die u kunt verwachten bij een prothese van Tandprothetische Praktijk Bos, dan kunt u deze pagina raadplegen. Heeft u verder nog vragen, of wilt u een afspraak inplannen? U vindt op onze contact pagina al onze contact gegevens, en een formulier die u in kunt vullen om met ons in contact te komen. Wij helpen u graag verder. Kijk eens op onze Facebook!