Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Implantaten Lelystad

Implantaten Lelystad

Implantaten Lelystad van Tandprothetische Praktijk Bos

Implantaten LelystadHeeft u klachten aan uw gebit of kunstgebit, en wilt u implantaten laten zetten aan uw gebit? Dan helpen wij van Tandprothetische Praktijk Bos u graag verder. Met onze meer dan twintig jaar ervaring weet u zeker dat u bij ons deskundig team aan het juiste adres bent. Wij zijn opgericht in het jaar 1998, en u kunt onze praktijken sinds kort vinden in zowel Emmeloord als Kampen. Alle zorg van onze tandprotheticus wordt onder één dak geleverd, wat een gemak is voor de klant. U bent altijd welkom om binnen te lopen bij een van onze praktijken voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak. U vindt de openingstijden van onze praktijken op de contact pagina. Uw wens staat altijd centraal bij ons. Service en kwaliteit vinden wij namelijk erg belangrijk. Wilt u meer weten over het laten zetten van implantaten in de omgeving van Lelystad, kijk dan eens op onze website.

Laat het zetten van implantaten in Lelystad verzorgen door Tandprothetische Praktijk Bos

U bent altijd welkom bij ons met de klachten aan uw kunstgebit. Wij zijn namelijk dé specialist om de klachten te verhelpen. Wij zetten onder andere nood protheses, immediaat protheses, partiële protheses en meer. Voor klachten als een los zittend zetten wij een zogenoemde klikgebit op implantaten. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw klachten verholpen worden, en in de toekomst voorkomen worden. Tandprothetische Praktijk Bos is bovendien een erkend specialist in de Noordoostpolder. Dit houdt in dat wij de kosten van de behandeling rechtstreeks declareren naar de meeste zorgverzekeraars. Wilt u weten wat de verwachte kosten zijn van de behandeling, dan kunt u eens op deze pagina kijken. Ervaart u klachten aan uw gebit of heeft u vragen? Neem dan spoedig contact met ons op via onze Facebook pagina of de gegevens op de contact pagina.