Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Implantaten Dronten

Implantaten Dronten

Implantaten Dronten door Tandprothetische Praktijk Bos

Implantaten DrontenHeeft u interesse in het plaatsen van implantaten in de mond in omgeving Dronten? Bij Tandprothetische Praktijk Bos staat ons deskundige  team voor u klaar. Onze tandprotheticus is gespecialiseerd in het plaatsen van protheses in de mond. Doordat hij zowel een technisch als medisch-biologisch is opgeleid is hij in staat een geschikte oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie. Met de nieuwe technieken en materialen tot zijn beschikking is veel mogelijk. Zo heeft u bij ons de optie om een volledige prothese, een partiële prothese of frames te laten maken. Naast deze opties bieden wij u ook de mogelijkheid om een zogenaamd ‘klikgebit’ te laten plaatsen. Ook kunt u bij ons terecht voor controles, aanpassingen en eventuele reparaties voor uw kunstgebit. Kortom, wij leveren u alle zorg onder een dak, wel zo handig! U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend langs te komen in een van onze praktijken in Kampen of Emmeloord voor professioneel advies op maat.

Klikgebit op implantaten plaatsen in omgeving Dronten

Veel Nederlanders lopen rond met een verouderd of slecht passend kunstgebit. Dit kan lijden tot verschillende pijnklachten en irritaties, die soms moeilijk te verhelpen zijn. Implantaten kunnen dan de oplossing zijn. In dit geval wordt er een ‘klikgebit’ op maat gemaakt die door de implantaten gedragen wordt in plaats van de kaak. Daardoor zullen uw pijnklachten verminderen of verdwijnen, zal uw kunstgebit niet langer los zitten en verhoogt het kauwvermogen vaak aanzienlijk. Als u kiest voor deze optie zal een externe implantoloog uw medische gegevens ophalen. Ook zal uw mond beoordeeld worden door middel van een röntgenfoto. Hierna zal het behandelplan voor uw persoonlijke situatie met u worden doorgenomen.

Heeft u interesse in of vragen over het plaatsen van een klikgebit of een andere mondprothese? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina of op onze Facebook pagina.