Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Immediaat protheses IJsselmuiden

Immediaat protheses IJsselmuiden

Immediaat protheses IJsselmuiden door Tandprothetische Praktijk Bos

Immediaat protheses IJsselmuidenHeeft u klachten aan uw kunstgebit en wilt u deze zo snel en zo goed mogelijk laten verhelpen? Dan bent u welkom in de praktijk van specialist TPP Bos! Tandprothetische Praktijk Bos is een ervaren specialist op het aanbrengen van implantaten en protheses in het gebit. Wij doen elke dag onze uiterste best om de klachten van onze klanten te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. De praktijken van TPP Bos kunt u vinden in zowel Emmeloord als Kampen. De openingstijden van de praktijk in Kampen kunt u vinden op de contact pagina. Binnen de openingstijden bent u welkom om langs te komen bij onze praktijk. Wij geven u graag vrijblijvende informatie, en kunnen ook op locatie een afspraak inplannen. Ten slotte hoeft u niet rekening te houden met wachttijden, wat fijn is voor u! Meer over het laten zetten van immediaat protheses in IJsselmuiden leest u hieronder.

Laat de immediaat protheses in IJsselmuiden zetten door de specialisten van TPP Bos

Bij langdurende klachten aan uw kunstgebit is het mogelijk dat u een klikgebit op implantaten nodig heeft. Dit is vaak de oplossing wanneer uw klachten al meerdere malen verholpen zijn, maar telkens weer terugkeren. Het voordeel van een klikgebit op implantaten is dat het gebit vooral door de implantaten gedragen zal worden, en niet meer door de kaak. Uw kauwvermogen zal hierdoor aanzienlijk toenemen. Onze specialisten helpen u enorm graag verder met het verhelpen van uw klachten. De kosten van de behandeling zullen wij overigens declareren naar de meeste zorgverzekeraars. Dit kunnen wij doen omdat wij een erkend specialist zijn in de Noordoostpolder gebied. Een gemak voor u! Meer over het vergoeden van de kosten van de behandeling vindt u hier. Wilt u meer weten over onze praktijk, kijk dan op onze website of op onze Facebook pagina.