Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Immediaat protheses Emmeloord

Immediaat protheses Emmeloord

Immediaat protheses Emmeloord door Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg

Immediaat protheses Emmeloord

Bent u opzoek naar een geschikte praktijk met ervaring rondom het plaatsen van immediaat protheses in Emmeloord? Bij Tandprothetische praktijk Bos van den Berg beschikt onze ervaren tandprotheticus over alle kennis om u goed verder te kunnen helpen. U bent altijd van harte welkom in onze praktijk in Emmeloord.

Als het niet meer mogelijk is om uw tanden te behouden door bijvoorbeeld trauma of tandbederf is een kunstgebit een vaak gekozen volgende stap. Bij Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg helpt ons ervaren en professionele team u graag verder om samen te kijken naar het beste behandelplan voor u. Het plaatsen van immediaat prothese, ook wel een noodprothese genoemd, is een vaak een goede (tijdelijke) oplossing binnen dit traject. Een immediaat prothese kan gelijk na het trekken van uw laatste tanden en/of kiezen geplaatst worden. Daarom is het niet meer nodig om zonder tanden naar huis te moeten, zoals vroeger soms het geval was. Een bijkomend voordeel van een immediaat prothese is het feit dat de kaak minder zal opzwellen in de dagen na de ingreep.

Immediaat protheses laten plaatsen in Emmeloord

Ons ervaren team zal u gedurende het gehele traject vakkundig begeleiden. Wij zullen er vanaf het begin alles aan doen om u zo snel mogelijk te laten wennen aan uw nieuwe gebitsprothese. Ook verder in de toekomst zullen onze medewerkers altijd voor u klaarstaan. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw immediaat prothese na een aantal maanden niet meer fijn aanvoelt. Dit komt omdat uw mond op den duur veranderd. Na een gesprek met de tandprotheticus zal deze dan een passende oplossing met u vinden. Heeft u nog vragen of opmerkingen over immediaat protheses? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina en op onze Facebook pagina.