Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Immediaat protheses Elburg

Immediaat protheses Elburg

Immediaat protheses Elburg laten maken door Tandprothetische Praktijk Bos

Immediaat protheses ElburgEen immediaat prothese laten maken in de buurt van Elburg, dat kan bij Tandprothetische Praktijk Bos. Uw wensen staan bij ons centraal. In de Noordoostpolder zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Met een vakkundig team staan wij klaar om voor u een mooie, functionele en passende prothese te maken. Wij hebben alle kennis in huis om samen met u een perfect passend gebit te maken. Voor het aanmeten en vervaardigen van de protheses heeft u geen verwijzing van uw tandarts nodig. 

U kunt bij Tandprothetische Praktijk Bos terecht als u controle van uw huidige gebitsprothese nodig heeft. Ook kunt u langs komen als uw gebitsprothese gerepareerd moet worden, er aanpassingen gedaan moeten worden of als u pijn ervaart. TPP maakt immediaatprotheses, volledige protheses, klipgebit op implantaten en partiële protheses. Daarnaast is er bij ons een implantoloog die uw medische gegevens opneemt en uw mond beoordeeld. 

Esthetisch mooi en functioneel 

Het doel van Tandprothetische Praktijk Bos is om u blij te maken met een esthetisch mooie en functionele prothese. Wij werken graag met onze handen en gebruiken de nieuwste technieken en materialen. U kunt altijd vrijblijvend binnenlopen, zonder wachttijden! Dus heeft u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten? Loop gerust even binnen. Natuurlijk kunt u hiervoor ook altijd even telefonisch contact opnemen. 

Het grootste gedeelte van een gebitsprothese wordt vergoed uit de basisverzekering. Dus krijgt u een volledige prothese, dan wordt 75% vergoed. Voor reparaties of aanpassingen wordt 90% vergoed. Wanneer u een aanvullende tandverzekering heeft, wordt de prothese volledig vergoed. Bij Tandprothetische Praktijk Bos zoeken we altijd naar een passende oplossing. Wij werken net zo lang aan uw prothese, totdat hij perfect past en u tevreden bent. Onze medewerkers zijn zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid en zullen u begeleiden tot u gewend bent aan uw prothese.