Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gebitsprothese Hasselt

Gebitsprothese Hasselt

Gebitsprothese Hasselt laten maken door Tandprothetische Praktijk Bos 

Gebitsprothese HasseltLaat uw gebitsprothese in Hasselt maken door Tandprothetische Praktijk Bos in Emmeloord of Kampen. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit bieden, tegen de juiste prijs uiteraard. Wij zijn het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten in de Noordoostpolder. Daarom declareren wij direct aan de meeste zorgverzekeraars. Voor ons zijn service en kwaliteit erg belangrijk. Bij ons enthousiaste team heeft dit altijd prioriteit. 

Bij ons kunt u terecht wanneer u last heeft van pijnklachten of ongemak. Vaak hebben mensen een slecht passend of verouderd kunstgebit. Wij zorgen ervoor dat deze weer perfect passend wordt. Daarnaast maken wij ook immediaatprotheses, volledige protheses, klikgebit op implantaten, partiële protheses en doen wij reparaties aan gebitsprotheses. Is er een tand gebroken aan uw kunstgebit of is de protheses gescheurd of zelf gebroken, kom dan even langs bij Tandprothetische Praktijk Bos. Wij zorgen ervoor dat u weer helemaal tevreden bent. 

Wij maken voor u een esthetische mooie en functionele prothese 

Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om voor u een mooie en goed passende prothese te maken. Wij genieten er van om mensen blij te maken met een esthetische mooie en functionele prothese. Daarvoor maken wij gebruik van de nieuwste digitale technieken om een top kwalitatief kunstgebit te kunnen maken. Tandprothetische Praktijk Bos heeft contacten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Volledige protheses worden voor 75% uit het basispakket vergoed. Reparaties of aanpassingen worden voor 90% vergoed. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos leveren we alle zorg onder één dak, dat betekent gemak voor u. Heeft u vragen over uw gebitsprothese, de kosten van een gebitsprothese, een reparatie of andere zaken, neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ook altijd vrijblijvend even bij ons binnen lopen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten. Daarnaast zoeken wij voor iedereen een passende oplossing. Wij horen graag van u!