Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gebitsprothese Ens

Gebitsprothese Ens

Gebitsprothese Ens door Tandprothetische Praktijk Bos

Gebitsprothese EnsAls u een gebitsprothese nodig heeft in omgeving Ens bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het goede adres. Met meer dan twintig jaar ervaring helpt ons professionele team u graag verder om samen tot een passende oplossing voor uw situatie te komen. In onze praktijk te Kampen kunt u terecht voor verschillende soorten gebitsprotheses. Zo zijn wij gespecialiseerd in volledige protheses, partiĆ«le protheses (plaatjes) en frames. Ook hebben wij ervaring met protheses op implantaten. In dit geval krijgt u een zogenoemd ‘klikgebit’, dat op implantaten wordt geplaatst. Onze tandprotheticus is zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid. Daardoor beschikt hij over alle benodigde kennis om samen met u de optie te kiezen die het best bij uw situatie past. De gekozen gebitsprotheses wordt binnen onze praktijk aangemeten en vervaardig door onze tandprotheticus. Een verwijzing door uw tandarts is hierbij niet nodig.

Uw gebitsprothese onderhouden in omgeving Ens

Onze medewerkers zullen u door het gehele traject rondom het plaatsen van uw gebitsprothese begeleiden. Zo zorgen wij er samen voor dat u zo snel mogelijk aan uw nieuwe gebit gewent raakt. Tevens helpen wij u graag bij controles van uw gebitsprothese. Als het nodig blijkt te zijn kunnen wij reparaties en aanpassingen binnen onze eigen praktijk uitvoeren. Zo bieden wij u alle benodigde zorg onder een dak. Het kan voorkomen dat uw gebitsprothese na een langere periode niet meer lekker zit. Dit komt omdat uw mond door de tijd heen veranderd door bijvoorbeeld het krimpen van de kaak. Ook in dit geval kunt u altijd terecht bij onze tandprotheticus om samen een passende oplossing te vinden.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of onduidelijkheden rondom het plaatsen of het onderhoud van een gebitsprothese? Neemt u dan vooral contact met ons op via onze contactpagina of onze Facebook pagina.