Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gebitsprothese Emmeloord

Gebitsprothese Emmeloord

Gebitsprothese Emmeloord van Tandprothetische Praktijk Bos

Gebitsprothese EmmeloordHeeft u last van klachten in uw gebit en bent u op zoek naar een tandprotheticus in Emmeloord? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres! TPP Bos is namelijk een tandprotheticus met meer dan twintig jaar ervaring. U kunt onze praktijken vinden in zowel Emmeloord als Kampen. Daar bent u altijd welkom in een van onze praktijken. U kunt namelijk altijd vrijblijvend binnenlopen binnen de openingstijden voor een afspraak of voor meer informatie. Er zijn bij ons namelijk geen wachttijden. Al onze diensten worden bovendien onder één dak geleverd. En omdat wij in de Noordoostpolder een erkende specialist zijn, kunnen wij de kosten van de behandeling rechtstreeks declareren naar uw zorgverzekeraar. Dat scheelt u dus weer wat werk! Wilt u meer weten over een gebitsprothese door Tandprothetische Praktijk Bos in Emmeloord? Raadpleeg dan eens onze website!

Laat de gebitsprothese over aan de ervaren tandprotheticus van TPP Bos in Emmeloord

Wij verrichten namelijk al jaren lang gebitsprotheses bij onze tevreden klanten. Naast gebitsprotheses verrichten wij ook reparaties aan de gebitsprothese, nood protheses, volledige en partiële protheses en een zogenoemde ‘klikgebit’ op implantaten. Bij ons staat uw wens centraal, en wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Als u merkt dat u klachten begint te krijgen in uw gebit, dan kunnen wij een volledige prothese realiseren. Omdat uw mond op den duur veranderd kan het namelijk zo zijn dat u klachten ervaart. Uw kaakhelften kunnen gaan slinken waardoor uw boven- en ondergebit los kunnen gaan zitten. Hiervoor bieden wij u graag hulp aan. U ziet meer informatie over de diensten die wij verzorgen hier. Weet u niet zeker in hoeverre uw zorgverzekering de behandeling vergoed, en bent u benieuwd naar de prijzen? Dan kunt u eens op deze pagina kijken.

Voor vragen kunt u ons altijd contacteren via onze gegevens op de contact pagina of via onze Facebook.