Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gebitsprothese Dronten

Gebitsprothese Dronten

Gebitsprothese Dronten door tandprothetische praktijk Bos

Bent u op zoek naar een professionele tandprothetische praktijk in de omgeving van Dronten voor het aanmeten van een gebitsprothese? Bij Tandprothetische praktijk Bos bent u op het juiste adres. Onze ervaren tandprotheticus helpt u graag verder om samen met u een passende oplossing te vinden. Doordat onze tandprotheticus naast een technische opleiding ook een medisch-biologische studie heeft gedaan, heeft hij alle kennis in huis om u van een prachtig passend gebit te voorzien. Bij het aanpassen en vervaardiging van de gebitsprothese is geen verwijzing van bijvoorbeeld een tandarts nodig.

Vindt de gebitsprothese die bij u past bij Tandprothetische praktijk Bos in omgeving Dronten

Gebitsprothese Dronten

Bij Tandprothetische praktijk Bos in Kampen kunnen wij u verschillende soorten tandprotheses bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een immediaat prothese, klikgebit, nieuwe tandprothese of partiële tandprotheses. Er zijn vele verschillende redenen waarom u uw laatste tanden en kiezen kwijt kunt raken, zoals bijvoorbeeld tandbederf of trauma. In dit geval komt u in aanmerking voor een immediaat- of noodprothese. Onze tandprotheticus zal u dan helpen om tot een passend gebit te komen.

Als u al een tijdje rondloopt met een gebitsprothese kan het gebeuren dat deze niet meer geschikt is voor uw mond. Dit komt omdat de mond op den duur veranderd. Klachten kunnen bestaan uit pijn in de mond, lastig kunnen kauwen, spraakproblemen en extreme gevallen problemen rondom de spijsvertering. Neemt u in dit geval vooral contact op met onze tandprotheticus, die u kan helpen en beoordeeld wat voor u een passende oplossing kan zijn.

Wij zullen u in elk geval door het gehele traject begeleiden om u zo snel mogelijk aan uw nieuwe gebitsprothese te laten wennen. Bij vragen of onduidelijkheden bent u altijd welkom om langs te komen in onze praktijk. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina of onze Facebook pagina.