Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gebitspijn - TPP Bos

Gebitspijn

Gebitspijn

Gebitspijn, Tandprothetische Praktijk Bos heeft de oplossing 

GebitspijnHeeft u last van gebitspijn en bent u op zoek naar iemand die u hiermee kan helpen? Kom dan snel langs bij Tandprothetische Praktijk Bos, wij vinden voor iedereen een passende oplossing. Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor alles op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Wij leveren alle zorg onder één dak en zijn al sinds 1998 een begrip. Bij ons staan uw wensen centraal, ook vinden wij service en kwaliteit belangrijke waarden. Wij werken er iedere dag aan om u dit te kunnen bieden. 

In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkend specialist op het gebied van kunstgebitten. Daardoor declareren we rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. Kom gerust bij ons langs als u last heeft van gebitspijn. TPP Bos heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland, maar ook zonder contract heeft u recht op een vergoeding. Zo wordt een volledige prothese voor 75% vergoed uit het basispakket. 

Een perfect passend kunstgebit van TPP Bos 

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten, uiteraard ook voor gebitspijn. Denk aan immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiële protheses en natuurlijk verzorgen wij ook reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit. Veel mensen in Nederland hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit, dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Een bezoek aan de tandprotheticus is dan vaak de oplossing. Ons vakkundige en ervaren team zorgt ervoor dat uw kunstgebit perfect passend wordt. 

Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij bij Tandprothetische Praktijk Bos u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. Kom gerust bij ons langs voor gebitspijn, controle van uw huidige gebitsprothese, reparaties of aanpassingen aan uw gebitsprothese of andere zaken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voor zien u graag van deskundig advies en helpen u verder. 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord