Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Frame prothese van TPP Bos

Frame prothese

Frame prothese

Frame prothese van Tandprothetische Praktijk Bos 

Frame protheseBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij een frame prothese? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar zijn wij het vertrouwde adres op het gebied van gebitsprotheses en gebitsprotheses op implantaten. U kunt bij ons terecht in onze praktijk in Emmeloord of in Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Daardoor declareren we rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos hebben we contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. Ook zonder contract heeft u recht op vergoeding aangezien wij erkend specialist zijn. De volledige gebitsprothese wordt namelijk voor 75% vergoed uit het basispakket. Zijn er aanpassingen of reparaties nodig aan uw kunstgebit? Dan worden deze voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Heeft u hier vragen over of over de kosten van een frame prothese? Neem dan gerust contact op. 

Een perfect passende gebitsprothese 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos bieden we u verschillende diensten aan. Denk aan immediaatprotheses, volledige protheses, klikgebit op implantaten, partiële protheses als een frame prothese en natuurlijk doen wij ook reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit. Onze tandprotheticus is een specialist in uitneembare protheses in de mond. Hij is hiervoor niet alleen technisch maar ook medisch-biologisch opgeleid. Hij maakt voor u een perfect passende frame prothese. Ons vakkundige en ervaren team geniet ervan om u blij te maken met een mooie en functionele prothese. 

Service en kwaliteit zijn bij Tandprothetische Praktijk Bos belangrijke waarden. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarnaast wordt alle zorg bij ons onder één dak geleverd. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Ook kunnen we u voorzien van een deskundig advies! 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord