Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Controle gebit

Controle gebit van Tandprothetische Praktijk Bos

Bent u al een langere tijd niet meer op controle geweest voor uw gebit en bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk die uw gebit kunt controleren? Kom dan eens langs bij Tandprothetische Praktijk Bos! U bent bij ons altijd welkom en kunt bij ons in Kampen binnenlopen voor vrijblijvende informatie en meer. Wachttijden zijn bovendien geen ding bij Tandprothetische Praktijk Bos! Wij zijn al sinds 1998 een begrip op ons gebied en dus hét vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Al onze diensten verzorgen wij onder één dak, wat dus erg gemakkelijk is voor u. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Tandprothetische Praktijk Bos en wilt u uw gebit laten controleren door onze vakkundige collega’s? Bekijk onze website voor informatie, of plan een afspraak in op onze contact pagina!

Controle gebitLaat de controle van uw gebit uitvoeren door de specialisten van Tandprothetische Praktijk Bos

Onze expertise kunt u herkennen aan onze lidmaatschap bij het ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici). Wij declareren alle zaken rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Naast het laten controleren van uw gebit bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos ook aan het juiste adres voor allerlei soorten protheses die u kunt laten uitvoeren aan uw (kunst)gebit. Heeft u vragen of onduidelijkheden over onze diensten of iets anders? U mag ten alle tijden bij ons binnen lopen voor meer informatie. Ook op onze website vindt u alles wat u nodig heeft. Kunt u niet vinden waar u naar zoekt, dan kunt u ons altijd contacteren. Doe dit aan de hand van onze contactgegevens onderaan de pagina of op de contact pagina. Op het laatstgenoemde kunt u ook gemakkelijk een afspraak plannen. Wij horen graag van u! Wellicht bent u geïnteresseerd in de Facebook pagina van Tandprothetische Praktijk Bos, voor de laatste updates en meer.